Hos ScanPeople arbejder vi aktivt med vores emnebank og CV-database. En stor del af vores vikar-, interim- og rekrutteringsopgaver løses uden brug af annoncering. Disse medarbejdere finder vi via vores vidtspændende netværk og emnebank.

Det er nemt og gratis at blive optaget i ScanPeoples emnebank. For at blive registreret skal du gå ind på følgende link og oprette dig i vores emnebank.

https://www.scanpeople.axp.dk/

Herudfra vurderer vi, om de typer job, vi formidler, ligger inden for dine ønsker og kompetenceområder.

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at blive optaget i vores emnebank og CV-database, hvad enten du er aktivt jobsøgende eller ikke er helt afklaret med dig selv, om det er tid til at skifte job.

Hvis du bliver optaget i vores emnebank, kontakter vi dig, så snart vi har et vikariat, en interim-opgave eller en ledig stilling, der modsvarer dine kvalifikationer og forventninger. Vi er underlagt persondataloven og har stor respekt for dig og dine ønsker. Personlige oplysninger vil ikke blive videregivet eller gjort tilgængelige for vores kunder uden dit samtykke.

Vi ser frem til at oprette dit CV i vores emnebank og glæder os til at kontakte dig, når vi har en vikar-, interim- eller rekrutteringsopgave, der matcher dine kvalifikationer og ønsker.