Controller med interesse for procurement

 

Scanpeople søger Controller med interesse for procurement for kunde i København

Vi søger en ny kollega til vores kunde, der kan varetage regnskabs-/økonomiopgaver - og i samarbejde med en kollega løse procurement-opgaver. Du skal være med til at beskrive processer og guidelines – og opbygge en procurement-struktur.

Derudover skal du hjælpe med at forhandle kontrakter med leverandører, der leverer artikler til internt forbrug.

Dine opgaver bliver blandt andre:

  • Månedsafslutning
  • Finansafstemninger
  • Moms
  • Rapportering til bl.a. Nationalbanken og Danmarks Statistik
  • Udarbejde processer og retningslinjer for procurement
  • At være økonomisk sparringspartner i forbindelse med forhandlinger af både nye aftaler og genforhandling af eksisterende aftaler
  • Opfølgning og statusrapportering vedrørende procurement-budgetter

Vores afdeling
Økonomiafdelingen består af 12 medarbejdere, der sammen løser alle former for regnskabs- og økonomiopgaver. Der er tale om en velfungerende afdeling med et godt arbejdsklima og en stor kontaktflade både internt og eksternt.

Dig
Vi forventer, at du har erfaring inden for regnskab/økonomi særligt moms og gerne kendskab til procurement.

Du trives med at arbejde både selvstændigt og i et team, og du har en arbejdsstil præget af omhyggelighed, struktur og effektivitet. Du sætter en ære i altid at overholde deadlines, følge op og at levere arbejdsopgaver af en høj kvalitet. Derudover er du serviceminded og ansvarsbevidst. Du har gode kommunikative evner og du kan drive forhandlinger med eksterne samarbejdspartnere og leverandører på både dansk og engelsk.

Ansøgning:
Finder du ovenstående ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV.
Søg jobbet http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10272

Hvis du er interesseret i, at høre mere om dine muligheder er du meget velkommen til, at kontakte Rikke Jakobsen på telefon 43310071 eller via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
På forhånd tak og vi ser frem til, at høre fra dig!

Om ScanPeople:
ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.
Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma.
Yderligere information findes på http://www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale inden for Salg, Marketing, Kontor og Administration.