Økonomi / Regnskabsassistent i Karlslunde på deltid

 

Besidder du bred erfaring indenfor kredit, debit og moms? Har du erfaring med bogholderi fra en ordreproducerende virksomhed og behersker du engelsk i skrift og tale? Hvis ja, så er du måske økonomi / regnskabsassistenten ScanPeople søger til vikariat på 2-3 måneder for spændende ordreproducerende virksomhed beliggende i Karlslunde.

Primært fokus

Du får en spændende hverdag med afvekslende opgaver. I vikariatet vil du beskæftige dig med almindelige forekommende økonomi og regnskabsopgaver, hvor dit primære område vil være debitor/kreditor herunder:

 1. Bogføring af debitor/kreditor bilag, herunder bogføring af ind/udbetalinger, afstemning af modtagne leverandørkontoudtog, rykning af debitorer m.m. Finansafstemninger for samt diverse afstemningsopgaver for koncernens selskaber i øvrigt.
 2. Diverse administrative ad hoc opgaver, kontakt til eksterne leverandører mv.
 3. Momskontrol af rejseafregninger
 4. Håndtering af de indkomne elektroniske indkøbsfakturaer

For den rette person, er der tale om et vikariat med mulighed for selvstændigt at sætte sit personlige præg på jobbet. Du bliver en vigtig del af en økonomifunktion på i alt 4 medarbejdere og vil referere til selskabets Finance Manager.

Din profil
Du er serviceminded, kvalitetsbevidst, vedholdende og besidder en naturlig interesse og flair for tal. I en til tider hektisk hverdag bibeholder du overblikket og formår, at holde flere bolde i luften samtidig. Det er vigtigt for dig, at dine opgaver bliver løst således, at deadlines til enhver tid overholdes. Du arbejder struktureret, er punktlig og udviser en naturlig ansvarsfølelse.

Kvalifikationer

 1. Du er uddannet i en regnskabsafdeling, gerne i en international virksomhed
 2. Du besidder en god regnskabsmæssig forståelse
 3. Du har et grundlæggende kendskab Excel og ERP (Navision eller Dynamics AX)
 4. Det forventes, at du på mere end brugerniveau kan begå dig på engelsk i skrift og tale

Du tilbydes

 1. Et spændende vikariat på deltid i en velfunderet international virksomhed
 2. Løn i henhold til kvalifikationer samt pension
 3. Et godt arbejdsmiljø og engagerede kolleger
 4. Tiltrædelse hurtigst muligt, men der ventes på den rette

Virksomheden
Hovedkvarter i Karlslunde syd for København med salgskontorer i Norge, Sverige og repræsentanter i Finland, Tyskland og Storbritannien. Virksomheden beskæftiger ca. 60 medarbejdere og har udviklet sig fra et handelsselskab, til nu at udvikle og producere egne produkter. Produktsortimentet er bredt og dækker dyremodeller, strøelse, kost og berigelse samt udstyr til forskning.

Opstart
Vi ønsker at besætte vikariatet hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi venter på den rette kandidat, men send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Ansøgning
Finder du ovenstående stilling ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, er du velkommen til at sende CV og en motiveret ansøgning med mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - For yderligere information kan Rikke Jakobsen fra ScanPeople kontaktes på telefon: 43 31 00 71.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om Scanpeople:
ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.
Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma. Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration. Yderligere information findes her: www.scanpeople.dk