Servicemindede regnskabsmedarbejdere

 

Scanpeople søger servicemindede regnskabsmedarbejdere til vikariat til kunde i København

Har du altid kunden i centrum - og interesserer du dig for at finde afvigelser og forklaringer når tallene ikke stemmer?
Så er det måske dig vi har brug for til vores kundes regnskabsafdeling. Lige nu søger vi to controller assistenter, der kan varetage regnskabsopgaver selvstændig og i samarbejde med dine kollegaer.

Vikariatet er med mulighed for fastansættelse såfremt der er det rette match.

Kvalifikationer

  • Er god til at samarbejde og interesseret i at bidrage til optimal opgaveløsning
  • Har en positiv og imødekommende indstilling
  • Er en god kollega og fleksibel i forbindelse med spidsbelastninger og deadlines

Afhængig af dine kvalifikationer vil dine opgaver bl.a. bestå i

  • At varetage den regnskabsmæssige håndtering af vores datterselskab
  • Håndtere vores leasingaftaler(biler)
  • Ansvarlig for vores workflow vedrørende kontrol og godkendelse af omkostningsfakturaer
  • Rapportering af skat i koncernsammenhæng
  • Bogføring, finansafstemning, fakturering mv.

Dig
Vi forventer at du har nogle års erfaring fra regnskabsafdeling
Du trives med at arbejde både selvstændigt og i et team, og du har en arbejdsstil præget af omhyggelighed, struktur og effektivitet. Du er ansvarlig – du sætter en ære i altid at overholde deadlines, følge op og at levere arbejdsopgaver af en høj kvalitet.

Afdelingen
Økonomiafdelingen består af 12 medarbejdere, der sammen løser alle former for regnskabs- og økonomiopgaver. Der er tale om en velfungerende afdeling med et godt arbejdsklima og en stor kontaktflade både internt og eksternt.

Ansøgning:
Finder du ovenstående ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV.

Søg jobbet her: http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10271


Hvis du er interesseret i, at høre mere om dine muligheder er du meget velkommen til, at kontakte Rikke Jakobsen på telefon 43310071 eller via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

På forhånd tak og vi ser frem til, at høre fra dig!


Om ScanPeople:
ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.
Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma.
Yderligere information findes på http://www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale inden for Salg, Marketing, Kontor og Administration.