Finmekanisk-/elektronik montagemedarbejder til aftenhold

 

Scanpeople søger for kunde i Hillerød, vikar til aftenhold til montagearbejde i deres reservedelsgruppe. I reservedelsgruppen fremstilles mindre reservedele til fabrikkens apparatgrupper og til eksterne kunder.

Der er mange forskellige typer af opgaver i.fm. fremstilling af reservedelene, hvor nogle af er ganske simple og andre mere komplekse.

Tidligere erfaring med finmekanisk-/elektronikmontage er en fordel. Det er vigtigt, at du er omhyggelig og tålmodig med arbejdet.

Man skal derfor være omhyggelig og tålmodig ifm. arbejdet, men stadig have sans for, at der skal produceres ift. fastsatte produktionstider Det er er en fordel, hvis man er i besiddelse af et epoxy-kursus og et kursus i blyfri manuel lodning. Det er yderligere en fordel, hvis man har erfaring med ERP-systemer. Som minimum skal man have en grundlæggende forståelse for IT.

Opstart snarest muligt, og vikariatet er planlagt til at løbe frem til 31. december 2018. Aftenholdet møder kl. 1400-2156, mandag-fredag. Lønnen er fastsat, og oplyses ved videre forløb.

Finder du ovenstående ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV. Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Flemming Juliussen på 43 31 00 71.


Søg jobbet her – http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10263