SCANPEOPLE I FORNEMT SELSKAB - BLANDT 22 NOMINEREDE TIL ”ENTREPRENEUR OF THE YEAR”

29. oktober: (fra venstre) Martin Andersen, Flemming Juliussen og Christian Olesen

Revisorfirmaet Ernst & Young (EY) afholder årligt begivenheden ”EY Entrepreneur Of The Year”. Der bliver stillet høje krav for deltagere i begivenheden – kun 1 % af samtlige danske virksomheder opfylder kravene omkring økonomisk vækst. 22 virksomheder kvalificerede sig herefter i Region Sjælland hvor ScanPeople er repræsenteret. Aftenens vinder blev GlobalConnect A/S, men vi i ScanPeople er naturligvis meget stolte af nomineringen, som indikerer, at vi som virksomhed går en meget spændende fremtid i møde.

Revisorfirmaet Ernst & Young inviterede i fællesskab med Jyske Bank 22 succesfulde danske virksomheder – herunder ScanPeople – til en festlig og lærerig begivenhed i de nye og flotte lokaler på Frederiksberg den 29/10/2014. Repræsentanterne fra ScanPeople havde en fantastisk aften i meget fornemt selskab. 

Aftenen var meget begivenhedsrig. Der var rige muligheder for at få sig nogle gode samtaler med andre spændende virksomheder, alle var spændte og opsatte på at få sig nogle nye bekendtskaber, eventuelt samarbejdspartnere – hvem ved? Flere udnyttede chancen og fik nogle gode samtaler med flere spændende og dygtige entreprenører.
Et af aftenens mange højdepunkter fandt sted med oplæg fra tre succesfulde entreprenører: Stefan Vestergaard, Vestergaard Company - Johnny Sørensen, FIRE & SHIELD – Tim Vang, Pretotyping.

Den øjeblikkelige rivende udvikling og økonomiske vækst inden for industri-, teknik-, medico- og pharma–området åbner i fremtiden op for en masse nye arbejdspladser og er i perfekt symbiose med ScanPeoples målsætning om at fortsætte den i forvejen massive vækst. ScanPeople er som relativ ung virksomhed, meget stolte af denne nominering, som bekræfter os i, at vi er dygtige og ærgerrige i forhold til hvad vi foretager os. ScanPeople går en travl og ikke mindst spændende fremtid i møde – vi elsker udfordringer!