Arbejdsgiver

Arbejdsgiver – find de helt rigtige medarbejdere

ScanPeople yder professionel assistance i rekrutteringsprocessen. Vores rekruttering bygger på en grundig analyse af såvel virksomhed som kandidat, hvilket giver et solidt beslutningsgrundlag med en høj grad af sikkerhed for et effektivt match.

 

Faglighed og menneskelige værdier:

I vores rekruttering har vi både fokus på de faglige kvalitetskrav og de menneskelige værdier. Vores mål er - uanset om der er tale om rekruttering af en fast medarbejder, vikarassistance, interim management eller outplacement – at bidrage med de kompetencer, der skaber størst værdi for din virksomhed.

 

Kvalitet og sikkerhed:

Vores værdifulde viden og netværk, kombineret med vores omfattende emnebank, sikrer dig en professionel rekruttering af bedste kvalitet. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan vi sikrer kvalitet og sikkerhed i netop dine ansættelser.

Vi henvender os til:

 

Mange bureauer beskæftiger sig med et større antal faggrupper, hvilket kan resultere i manglende forståelse for og erfaring med det segment, der rekrutteres til. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale til:
 

 • Industri virksomheder
 • Tekniske virksomheder
 • Medico viksomheder
 • Pharma virksomheder

 

Seneste nyheder

 • God jul og godt nytår - På gensyn i 2022

  23-12-2021

  Endnu et år er gået, og ScanPeople takker for godt samarbejde. Læs her om 2021 hos ScanPeople.

  Læs mere …  
 • Ledigheden falder til det laveste niveau i 12 år

  30-09-2021

  Den danske ledighed fortsætter med at falde, som det også har været tilfældet i perioden efter genåbningen af Danmark. Det seneste fald er ledigheden nu på det laveste niveau siden januar 2009.

  Læs mere …  
 • Vækst og strategi i en krise: Nu nomineret til Årets Ejerleder 2021

  15-09-2021

  Brian Foustad Jørgensen, Adm. Direktør i ScanPeople, er nomineret til Årets Ejerleder 2021.

  Læs mere …  

Corona / Covid-19:

ScanPeople vikar og rekruttering, corona, Covid-19Corona-virus/Covid-19 har ramt hele Danmark. Vi holder åbent i ScanPeople og arbejder i henhold til regeringens og sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Det er vigtigt for os, at stå til rådighed for vores kunder. Vi er bevidste om, at Danmark gennemgår en udfordrende periode i øjeblikket, bl.a. med medarbejdere i hjemmekarantæne. Mange virksomheder vil blive berørt og vil kunne få behov for midlertidig assistance / en vikar der kan varetage en hjemsendt medarbejders funktion i en midlertidig periode.

Vi tager naturligvis de forholdsregler der skal tages. Vi har stort fokus på, at både ScanPeople's medarbejdere samt alle vores vikarer og kandidater efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Kontakt os på 43310071 hvis du har spørgsmål om, hvordan ScanPeople tackler situationen.