Arbejdsgiver

Arbejdsgiver – find de helt rigtige medarbejdere

ScanPeople yder professionel assistance i rekrutteringsprocessen. Vores rekruttering bygger på en grundig analyse af såvel virksomhed som kandidat, hvilket giver et solidt beslutningsgrundlag med en høj grad af sikkerhed for et effektivt match.

 

Faglighed og menneskelige værdier:

I vores rekruttering har vi både fokus på de faglige kvalitetskrav og de menneskelige værdier. Vores mål er - uanset om der er tale om rekruttering af en fast medarbejder, vikarassistance, interim management eller outplacement – at bidrage med de kompetencer, der skaber størst værdi for din virksomhed.

 

Kvalitet og sikkerhed:

Vores værdifulde viden og netværk, kombineret med vores omfattende emnebank, sikrer dig en professionel rekruttering af bedste kvalitet. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan vi sikrer kvalitet og sikkerhed i netop dine ansættelser.

Vi henvender os til:

 

Mange bureauer beskæftiger sig med et større antal faggrupper, hvilket kan resultere i manglende forståelse for og erfaring med det segment, der rekrutteres til. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale til:
 

 • Industri virksomheder
 • Tekniske virksomheder
 • Medico viksomheder
 • Pharma virksomheder

 

Seneste nyheder

 • Workshop: Bæredygtighed – Verdensmål 3

  22-04-2022

  Sjov workshop blev i dag afholdt hos ScanPeople. Der var købt kanelstang og frugt, og Mikkeline førte os af to hold gennem 45 min. læring og aktiviteter om ScanPeoples arbejde med verdensmål 3: Sundhed og Trivsel. Se billederne her:

  Læs mere …  
 • Aktiv workshop og trivsel: Mod mere bæredygtighed

  12-04-2022

  Amanda og Rasmus mødte i dag morgenfriske ind – igen klar til en ny dag. Se deres store smil, og hvorfor de smiler, her!

  Læs mere …  
 • I arbejde for fremtiden – Bæredygtighed & CSR

  15-03-2022

  ScanPeople har fået en bæredygtighedsstrategi. Det har vi faktisk haft i mange år, men nu har vi skrevet den ned. Og offentliggjort den. Og det er vi stolte af.

  Læs mere …