Arbejdsgiver

Arbejdsgiver – find de helt rigtige medarbejdere

ScanPeople yder professionel assistance i rekrutteringsprocessen. Vores rekruttering bygger på en grundig analyse af såvel virksomhed som kandidat, hvilket giver et solidt beslutningsgrundlag med en høj grad af sikkerhed for et effektivt match.

 

Faglighed og menneskelige værdier:

I vores rekruttering har vi både fokus på de faglige kvalitetskrav og de menneskelige værdier. Vores mål er - uanset om der er tale om rekruttering af en fast medarbejder, vikarassistance, interim management eller outplacement – at bidrage med de kompetencer, der skaber størst værdi for din virksomhed.

 

Kvalitet og sikkerhed:

Vores værdifulde viden og netværk, kombineret med vores omfattende emnebank, sikrer dig en professionel rekruttering af bedste kvalitet. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan vi sikrer kvalitet og sikkerhed i netop dine ansættelser.

Vi henvender os til:

 

Mange bureauer beskæftiger sig med et større antal faggrupper, hvilket kan resultere i manglende forståelse for og erfaring med det segment, der rekrutteres til. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale til:
 

  • Industri virksomheder
  • Tekniske virksomheder
  • Medico viksomheder
  • Pharma virksomheder