Hos ScanPeople arbejder vi aktivt med vores emnebank og CV-database. En stor del af vores vikar-, interim- og rekrutteringsopgaver løses uden brug af annoncering. Disse medarbejdere finder vi via vores vidtspændende netværk og emnebank.

Det er nemt og gratis at blive optaget i ScanPeoples emnebank. For at blive registreret skal du klikke på knappen herunder og oprette dig i vores emnebank, følg videoguiden i bunden af denne side.

Klik her og opret dig i dag!

Herudfra vurderer vi, om de typer job, vi formidler, ligger inden for dine ønsker og kompetenceområder.

Du er velkommen til at oprette dig med en profil i vores emnebank og CV-database, hvad enten du er aktivt jobsøgende eller ikke er helt afklaret med dig selv, om det er tid til at skifte job.

Når du er blevet optaget i vores emnebank, kontakter vi dig, så snart vi har et vikariat, en interim-opgave eller en ledig stilling, der modsvarer dine kvalifikationer og forventninger.

 

Video guide til oprettelse i ScanPeoples CV-database

 

Download PDF Guide

 

 

GDPR & privatlivspolitik

Vi lægger stor vægt på at behandle dine data på en sikker og fortrolig måde. Det er vores mål og hensigt at give dig størst mulig indsigt i hvorledes vi behandler dine data.

Når du søger job gennem ScanPeople ApS og opretter dig i vores emnebank og CV-database, skal du give os din tilladelse. Vi kalder dette for ”Samtykke”. Samtykkeerklæringen fastlægger, at du frivilligt har givet tilladelse til, at vi må behandle dine data. Du kan læse hvordan vi gør dette her:

LINK TIL SCANPEOPLE GDPR – SCANPEOPLE PRIVATLIVSPOLITIK

Vi ser frem til at kontakte dig, når vi har en vikar-, interim- eller rekrutteringsopgave, der matcher dine kvalifikationer og ønsker.