Jobsøger

Jobsøger – find det helt rigtige job

ScanPeople rekrutterer engageret og kompetent personale.

Vi tilbyder:

 • Fastansættelser
 • Interim Management-opgaver
 • Vikararbejde
 • Try & Hire – vikariat med mulighed for fastansættelse
 • Outplacement-forløb

Det perfekte jobmatch:

Vi er i tæt og personlig kontakt med de virksomheder, som søger personale, og har indgående kendskab til både virksomheden og jobbet. Det betyder, at du som jobsøger, har en høj grad af sikkerhed for, at jobbet er det helt rigtige for netop dig.

 

På dine betingelser:

Vi har stor respekt for dig og dine ønsker. Dine personlige oplysninger bliver ikke videregivet eller gjort tilgængelige for vores kunder uden dit samtykke. Med din accept vil du blive præsenteret for virksomheden og indstillet til en given opgave, stilling eller vikariat.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder som jobsøger hos ScanPeople, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Du kan oprette dig i vores CV database via nedenstående link:

Klik her!

Vi henvender os til:

 

Mange bureauer beskæftiger sig med et større antal faggrupper, hvilket kan resultere i manglende forståelse for og erfaring med det segment, der rekrutteres til. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale til:
 

 • Industri virksomheder
 • Tekniske virksomheder
 • Medico viksomheder
 • Pharma virksomheder

 

Seneste nyheder

 • God påske fra team ScanPeople

  18-03-2021

  I denne tid hvor nærvær og familie er rykket en del tættere - dog på afstand - vil vi benytte lejligheden til at ønske dig og dine kære en rigtig god påske. Vi vil gerne sige tak for den gode dialog. Se Team ScanPeople's hilsner til dig i bunden af denne nyhed.

  Læs mere …  
 • Partnerskab & ny business unit - Endnu mere specialiserede

  17-03-2021

  ScanPeople har indgået et partnerskab og har startet en ny business unit op under navnet Nordic Quality Recruitment (NQR).

  Læs mere …  
 • Det nye perspektiv på fremtidens arbejdsplads

  15-01-2020

  "Jeg arbejder hjemmefra". Det sidste år har givet Danmark et nyt perspektiv på fremtidens arbejdsplads.

  Læs mere …  

Corona / Covid-19:

ScanPeople vikar og rekruttering, corona, Covid-19Corona-virus/Covid-19 har ramt hele Danmark. Vi holder åbent i ScanPeople og arbejder i henhold til regeringens og sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Det er vigtigt for os, at stå til rådighed for vores kunder. Vi er bevidste om, at Danmark gennemgår en udfordrende periode i øjeblikket, bl.a. med medarbejdere i hjemmekarantæne. Mange virksomheder vil blive berørt og vil kunne få behov for midlertidig assistance / en vikar der kan varetage en hjemsendt medarbejders funktion i en midlertidig periode.

Vi tager naturligvis de forholdsregler der skal tages. Vi har stort fokus på, at både ScanPeople's medarbejdere samt alle vores vikarer og kandidater efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Vi har indført adskillige tiltag, og har bl.a. fået lavet stofmundbind med eget logo til alle medarbejdere og vikarer, samt udarbejdet en intern "corona-håndbog" mv.

Kontakt os på 43310071 for at høre yderligere om, hvordan ScanPeople tackler situationen.