Andy Nybroe

Jeg havde aldrig overvejet at arbejde som vikar, men da ScanPeople kontaktede mig tog jeg chancen, og jeg har ikke fortrudt det siden.

Susanne Singerholm

Altid søde og hjælpsomme mennesker man møder i telefonen og på mail når man tager kontakt til Scanpeople.  

Bettina Rufford

"De er altid behjælpelige og jeg føler, at de smider alt andet, for at hjælpe mig på vej og at jeg er den vigtigste i verden."

Christian Olsvig 

Jeg kan varmt anbefale Scanpeople som vikarbureau.

Sylvain Daniel Mertinitz

Jeg fandt stillingen på nettet og tog kontakt til ScanPeople, som stod for rekrutteringen. Jeg mødtes med en af ScanPeoples konsulenter, som på en yderst sober og professionel måde spurgte ind til min person og mine kvalifikationer.

Steen Ringkjøbing

Steen har som vikar været beskæftiget indenfor logistik, skadeservice, produktion og senest som teknisk indkøber.

Michael Lahn Agnsgaard

"Jeg kendte ikke i forvejen noget til ScanPeople, da jeg første gang stødte på dem da de søgte efter en ny medarbejder til en af deres kunder.

Allan Rex Pedersen

Jeg var kandidat til en stilling som Teamleder i R&D afdelingen hos DISA Industries. Der var hård konkurrence om stillingen og det endte med at der var en anden af ScanPeoples præsenterede kandidater der fik jobbet.

Tina Aagaard

ScanPeople = Professional, Passionated, Polite.

Sussie Mansa Vilhelmsen

Min oplevelse af engagerede og seriøse konsulenter, kombineret med udsendelse som vikar til et firma der var velorganiseret og imødekommende, gjorde at jeg i en ufrivillig ny ledighedsperiode vendte retur til ScanPeople.