Andy Nybroe

Jeg havde aldrig overvejet at arbejde som vikar, men da ScanPeople kontaktede mig tog jeg chancen, og jeg har ikke fortrudt det siden.

Bettina Rufford

"De er altid behjælpelige og jeg føler, at de smider alt andet, for at hjælpe mig på vej og at jeg er den vigtigste i verden."

Susanne Singerholm

Altid søde og hjælpsomme mennesker man møder i telefonen og på mail når man tager kontakt til Scanpeople.  

Christian Olsvig 

Jeg kan varmt anbefale Scanpeople som vikarbureau.

Jeanette Clément

"Top professionelt set-up

Mohammedali Basrawi

”Min oplevelse med Scanpeople har været yderst exceptionel. Som nyuddannet, har jeg søgt arbejde i nogle måneder og en dag, bliver jeg lige pludseligt ringet op af et af deres konsulenter som har fundet mit cv.

Sven Nyborg Andersen

"Jeg havde aldrig benyttet mig af et vikar/rekrutterings bureau før. Men da jeg ikke lige vidste i hvilken retning jeg ville, tænkte jeg at det var måden at prøve lidt forskelligt.

Christian Høy

"Jeg har været meget tilfreds, med mit møde med ScanPeople. Det var en hurtig og effektiv proces jeg gennemgik i jagten på mit nye job.

Sussie Mansa Vilhelmsen

"Min oplevelse af engagerede og seriøse konsulenter, kombineret med udsendelse som vikar til et firma der var velorganiseret og imødekommende, gjorde at jeg i en ufrivillig ny ledighedsperiode vendte retur til ScanPeople.

Tina Aagaard

"ScanPeople = Professional, Passionated, Polite.