Referencer fra ScanPeoples ambassadører – vikarer & kandidater

 

Læs her, hvad tidligere og nuværende vikarer og kandidater i forbindelse med vikariater, rekrutterings- og outplacementforløb siger om deres oplevelse med os!

 

ScanPeople rekruttering, vikar, interim management, outplacement. Vikar og kandidat referencer

 

Sussie Mansa Vilhelmsen

"Min oplevelse af engagerede og seriøse konsulenter, kombineret med udsendelse som vikar til et firma der var velorganiseret og imødekommende, gjorde at jeg i en ufrivillig ny ledighedsperiode vendte retur til ScanPeople.

Som udsendt produktionsmedarbejder vikar for ScanPeople af nu to omgange, kan jeg derfor varmt anbefale andre ledige at drage nytte af ScanPeoples ekspertise som vikarbureau.

Du er som vikar hos ScanPeople, sikret ordnede forhold både hvad angår løn, pension, en altid tilgængelig kontaktperson samt arbejde i virksomheder der tager godt hånd om dig.

Tusinde tak for gensidig godt samarbejde – jeg vender trygt retur hvis jeg én dag bliver arbejdsledig igen."

Sussie Mansa Vilhelmsen
ScanPeople vikar, Mekanisk montage hos Copham SATCOM

Michael Lahn Agnsgaard

"Jeg kendte ikke i forvejen noget til ScanPeople, da jeg første gang stødte på dem da de søgte efter en ny medarbejder til en af deres kunder.

I dag bruger jeg selv ScanPeople, når vi skal ansætte nye vikarer. Samarbejdet fungerer meget professionelt. Forretningsgangen er hurtig og effektiv, og vi er meget tilfredse med vores relation til ScanPeople"

Michael Lahn Agnsgaard
Udlejet som Interim Manager / Arbejdsleder via ScanPeople
Philips Healthcare

Tina Aagaard

"ScanPeople = Professional, Passionated, Polite.

De bedste anbefalinger til fremtidige kandidater, prøv dem... De er dygtige"

Tina Aagaard
Logistikkoordinator hos Fritz Schur

Steen Ringkjøbing

Steen har som vikar været beskæftiget indenfor logistik, skadeservice, produktion og senest som teknisk indkøber.

"Jeg har i flere omgange stået i en situation, hvor jeg gerne ville have et nyt job, og begge gange har ScanPeople været en god og seriøs samarbejdspartner. Det er min erfaring, at de har et stort netværk at trække på, og det er gået hurtigt og har været uden problemer at få et nyt job gennem ScanPeople"

Steen Ringkjøbing
ScanPeople vikar
Staples Danmark, RMIG, Skadeservice Danmark og Philips Healthcare

Allan Rex Pedersen

"Jeg var kandidat til en stilling som Teamleder i R&D afdelingen hos DISA Industries. Der var hård konkurrence om stillingen og det endte med at der var en anden af ScanPeoples præsenterede kandidater der fik jobbet.

Jeg blev i forlængelse af rekrutteringsprocessen udlejet som Interim Manager gennem ScanPeople til en ad hoc ansættelse for en 3 måneders periode, som siden blev forlænget i 6 måneder.

Jeg er i dag fastansat hos DISA Industries som Elektroingeniør med speciale i programmering af selskabets PLC og SCADA systemer. Samarbejdet med ScanPeople har fungeret nemt. Hurtig reaktionstid og god service. ScanPeople har været engageret og indlevende ved enhver henvendelse"

Allan Rex Pedersen
Udlejet som Interim Manager / Elektro- & Automationsingeniør via ScanPeople
DISA Industries, Norican Group

Sylvain Daniel Mertinitz 

"Jeg fandt stillingen på nettet og tog kontakt til ScanPeople, som stod for rekrutteringen. Jeg mødtes med en af ScanPeoples konsulenter, som på en yderst sober og professionel måde spurgte ind til min person og mine kvalifikationer.

Det var tydeligt at mærke, at der blev gået grundigt til værks i bestræbelserne på at finde den bedst egnede kandidat. Selvom der stod meget på spil for mig, så følte jeg mig godt tilpas de gange, hvor jeg var ude hos ScanPeople. Der var tale om nogle behagelige samtaler, og i dag tænker jeg tilbage på hele forløbet, som en rigtig god oplevelse" 

Sylvain Daniel Mertinitz 
Danotherm Electric
Rekrutteret til fast stilling i slutkontrollen