Gemü ApS

"Mange af vores dygtige medarbejdere indenfor salg og teknik er rekrutteret igennem ScanPeople, som vi har arbejdet sammen med i mange år. Vi har også brugt dem til outplacement forløb med stor succes."

 

I forbindelse med outplacement:

” Når en medarbejder forlader virksomheden, er det vigtigt, at processen sker på en pæn og ordentlig måde således, at man sikrer medarbejderen trygt og sikkert kan få et nyt og spændende job.
Vi har anvendt ScanPeople til en outplacement opgave med stor succes for medarbejderen og med en god mavefornemmelse for os selv.
ScanPeople følger fint op og kommer med tilbagemeldinger på hvordan det efterfølgende går med medarbejderen. ScanPeople er topprofessionel og inspirerende, jeg kan varmt anbefale dem.”

 

I forbindelse med rekruttering:

"ScanPeople kender vores behov, kender branchen, har imødekommende og professionelle medarbejdere, som er gode til at følge op – også efter medarbejderne er ansat, hvilket vi sætter stor pris på. 
Det er en fornøjelse at bruge ScanPeople, som jeg har 100% tillid til og jeg kan slet ikke forestille mig at vi skulle anvende andre rekrutteringsbureauer.

Jeg kan varmt anbefale ScanPeople."

Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager

 

ScanPeople reference