Maskinteknikere, Tekniske Tegnere/designere

 

ScanPeople mærker en stigende efterspørgsel efter maskinteknikere / produktionsteknologer, tekniske tegnere og designere

Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgsel efter vores assistance er kraftigt stigende - Vi søger i den forbindelse løbende efter kvalificerede og engagerede maskinteknikere / produktionsteknologer, tekniske tegnere og designere. Vi har flere former for ansættelser, vikar-, konsulent, try and hire forløb og faste stillinger.

Arbejdsopgaverne er mange og kan blandt andet omhandle:

  • Udføre P&I diagrammer, klemrækker, Trip Schedule mm.
  • Fastlægge dokumentationskrav og afklare tekniske dokumentations spørgsmål.
  • Kontrollere, udføre dokumentationsspecifikationer og følge op på tegninger til / fra underleverandører, herunder tegning i AutoCAD, Inventor, Solidworks og tilsvarende.
  • Udarbejde tekniske specifikationer i overensstemmelse med kontraktligt behov, dokumentationskrav og kvalitet.
  • Medvirke til løbende forbedringer i proces og procedurer.
  • Bistå projektledere på tildelte projekter med afklaring af tekniske spørgsmål mv.

Opstart:

- Vores kunder har løbende behov og der ansættes løbende.

Hvis du ønsker at komme i betragtning er du velkommen til at sende et CV med mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvorefter vi vil oprette dig i vores emnebank og vende tilbage så snart vi har en relevant opgave. For yderligere information kan Flemming Juliussen fra ScanPeople kontaktes på telefon 43 31 00 71

Vi ser frem til at modtage dit CV!

 

Om ScanPeople

ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. 

Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma.

Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.