Afløsere / vikarer til opgaver til kontorarbejde

 

Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med vikarer. Vores kunders efterspørgsel efter assistance er kraftigt stigende. Vi søger derfor efter kvalificerede, friske og engagerede vikarer til vores kunder, der hovedsageligt er beliggende i Stor København.

Arbejdsopgaverne er mange, men vil hovedsageligt omfatte:

  • Administration.
  • Adhoc opgaver.

Der er flere indgange til vikariaterne, du er eventuelt studerende og har nogle dage fri om ugen. Du kan også have taget et sabbat år fra dit studie eller tilsvarende hvor du vil tjene lidt ekstra.

Vi stiller ikke de store krav til dine faglige kvalifikationer.

Vigtigst af alt er:

  • Du har den rette indstilling.
  • Er engageret, fleksibel, motiveret og ønsker at arbejde.
  • Du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i teams.
  • Du går op i at aflevere et godt stykke arbejde.
  • Du taler og forstår dansk.

Lønniveau: ca. 115,00 kr. – 130,00 kr. i timen i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer.

Vikariaterne kan være kortere eller længere varende. Det er en fordel at du kan arbejde enkelte dage og træde til med kort varsel og i tidsrummet kl. 7-16.

Vi kalder løbende til samtale, så gå ind og registre dig i vores emnebank på følgende link:

https://www.scanpeople.axp.dk/

Hvis du er interesseret i, at høre mere om dine muligheder er du meget velkommen til, at kontakte Rikke Jakobsen eller Rasmus De Roepstorff Madsen på telefon 43 31 00 71.

På forhånd tak, god dag og vi ser frem til, at høre fra dig!

 

Om ScanPeople

ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. 

Vi har med ScanPeoples grønne division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.

Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples blå division som er specialiseret i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma.