25-09-2019

ScanPeople er i år nomineret til EY Entrepreneur Of The Year i Sjællands-kategorien.

Vi er nomineret på grund af vores store vækst og fremgang indenfor search, rekruttering, vikar og interim management.

Den 19. september 2019 var Peter Jensen (Associate Partner / State Authorized Public Accountan at EY), og Eva B. Jensen (Relationship manager / Senior Erhvervsrådgiver hos Danske Bank) forbi til et interview med ScanPeople. Brian (Adm. Direktør) og Mikkeline (Mediegrafikerelev) repræsenterede ScanPeople ved interviewet. 

Udover æren i at være nomineret til den store pris, ser vi hos ScanPeople det som en stor mulighed for networking. De arrangementer, der er forbundet med kåringerne, giver rum for at Scan-teamet kan møde landets øvrige entrepreneurer.

ScanPeople har 10 år i bagagen. På de 10 år er vi nu blevet nomineret for anden gang til den fine pris. Det føles som en succes for teamet. Vi er stolte af det. Det vigtige er dog ikke, om vi vinder prisen, det er selve nomineringen, vi ser som en stor anerkendelse. 

 
Vækst og værdier
Konkurrencen handler ikke kun om vækst. Den handler også om dét og ikke mindst dem, der skaber væksten.
Det handler om de bløde værdier, som virksomhederne står for. Personligt engagement er en af de værdier, vi sætter højt.
Det er engagementet, der er teamets drive.EY book EY 7drivers of growthEntrepreneur DNAI en gave fra EY fik vi den spændende bog ”Daring to compete”, som er udarbejdet af EY (Se neden-stående billede).
Bogen handler om entreprenører, og hvad der driver dem. Den kommer bl.a. ind på the EY 7 Drivers of growth (Se figuren fra side 12 i bogen), og på the E-Gene det DNA, som er med til at beskrive en entreprenør. (Se figuren fra side 34 i bogen.) Netop egen-skaberne passion og drive beskrives som en del af DNA’et.
Og det er lige præcis det, du finder hos Scan-teamet, passion og drive. Vi er engagerede, energiske og vi interes-serer os for det vi laver.
Under interviewet udtalte Brian meget godt om hans medarbejdere, ”De sprudler”. Vi har hjertet og ikke mindst drømmene med.
 

 

Scan-teamet fra vores 10-års reception tidligere i år, se mere her.

Hos ScanPeople lægger vi stor vægt på troværdighed. Vi er en loyal og ærlig rekrutteringspartner. Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Vi oplyser, vi handler, og vi følger op.

 
Næste generation og fleksibilitet
En anden ting der kom frem under interviewet, er den måde vi skiller os ud på. ”Vi skiller os ud med de unge,” siger Brian. Vi har gode solide konsulenter med meget erfaring, men ellers er ScanPeople et ungt og dynamisk team. Det gør det lettere for os at følge med tiden. De unge tænker på en helt ny måde, og deres hjerner blandet med de mere erfarne konsulenters udgør en perfekt blanding.
Peter Jensen siger ”Næste generation er vant til at være på arbejde på en anden måde, end vi er.” Dvs. at de bl.a. vokser op i en verden, hvor det er populært kun at arbejde 4/7 dage om ugen, det skulle vise sig at gøre arbejdet mere effektivt. Det er vigtigt at have i mente, når vi ansætter de unge.
Vi skal tilpasse os den tid, de vokser op i, og huske at teknologien gør flere og flere ting mulige.
I den forbindelse kommer vi ind på endnu en vigtig værdi - fleksibilitet. Vi har elever og studerende, som nogle gange har behov for at møde/gå tidligere, og det skal de have lov til - selvfølgelig med forbehold. Der er en, der har lang transporttid, så hun har 5 af sine 37 arbejdstimer i toget. På den måde er det mere overskueligt.

 

 

Noget af det vigtigste Brian siger er, ”Mit mål for alle medarbejdere er at få dem til at vokse!”
Netop det er med til at gøre Brian til en helt unik chef, der nu har ført ScanPeople frem til vores anden nominering
til EY Entrepreneur Of The Year 2019.

 

 

Dette var part 1 ud af 3 opslag, som følger ScanPeople’s nominering til EY Entrepreneur Of The Year 2019.
Part 2 vil handle om aftenen på Ledreborg 29. oktober 2019, hvor vinderen af Sjællands-kategorien kåres.

 

 

Kort om prisen
EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest
anerkendte vækstskaberkonkurrence, som
hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt.
Formålet med konkurrencen er at motivere, engagere     
og fremme iværksætterlyst og entrepreneurskab og
inspirere morgendagens vækstsuccesser.

 

Lær mere om prisen og processen på EY's web