30-10-2019

EY Entrepreneur Of The Year kategori Sjælland vinderen blev 29. oktober 2019 kåret på Ledreborg slot. 

 ScanPeople til EYFra ScanPeople var Flemming, Liselotte, Mikkeline og Rasmus af sted til aftenens kåring. Som nævnt i pt. 1 sætter ScanPeople en stor ære i at have været nomineret til prisen to gange nu. Men vi ser også nomineringen som en god mulighed for networking. Vi får kendskab til nye start-up virksomheder, møder landets andre entreprenører og kan skabe mulighed for nye fremtidige samarbejder. 

Aftenen på Ledreborg slot var ingen undtagelse. ScanPeople gik ikke hjem med en pris. Vi gik hjem med ny viden, nye connections og en stor motivation samt redskaberne til at fortsætte den vækstrejse, Scan-teamet er på.

Programmet indeholdt spændende foredrag fra Danske Banks Steen Dollberg, Simon Lindegaard fra Mercedes-Benz og Antropolog Tinna C. Nielsen. På programmet var også et interview af sidste års vinder Ejvind Pedersen og start-up vinder Kristian Them Hansen. Et stort højdepunkt var start-up pitchene, der gav aftenens gæster mulighed for at møde fremtidens vækstvirksomheder. Temaet for hele aftenen var selvfølgelig vækst. 
 
 
Vinderen
EY vindereEY prisenÅrets vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2019 kategori Sjælland blev Gubra, en biotech-virksomhed hvis specialer bl.a. indbefatter fedmeforskning.
En virksomhed som også går stærkt op i klima og omverdenen. 
Anders Flymer-Dindler (Leder af EY Entrepreneur Of The Year på Sjælland) siger ”Juryen hæfter sig ved virksomhedens flotte resultater, som også har betydet, at antallet af medarbejdere er fordoblet det seneste år. Der er i høj grad tale om en global virksomhed med salg til USA og store dele af Europa og samarbejde med nogle af verdens førende pharma-selskaber. Det er flot gjort på kort tid.”
Vinderen af start-up kategorien blev AddiFab 
 
Øvrige vindere af regionerne er:  

København

Netcompany

Fyn 

Cane-Line A/S

Nordjylland

Mekoprint A/S

Syd- og Sønderjylland

Mos Mosh A/S

Midtjylland

Kvadrat A/S 

ScanPeople EYScanPeople logo på den gule løber EY ScanPeople til EY foredrag

 

 
Dette var part 2 ud af 3 opslag, som følger ScanPeople’s nominering til EY Entrepreneur Of The Year 2019. Læs om part 1 her.
Part 3 vil handle om aftenen på Lokomotivværkstedet 28. november 2019, hvor vinderen af Danmark kåres.

 

 

Kort om prisen
EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest
anerkendte vækstskaberkonkurrence, som
hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt.
Formålet med konkurrencen er at motivere, engagere     
og fremme iværksætterlyst og entrepreneurskab og
inspirere morgendagens vækstsuccesser.

 

Lær mere om prisen og processen på EY's web