4. januar 2013, Lokalavisen

Dansk økonomi er ligesom resten af verden påvirket af den globale recession og alvorlige eurokrise. Men med regeringens nye skattereform kommer der nu fornyet fokus på at kickstarte økonomien samt at øge jobskabelsen.

12. december 2012, PressWire

Tiltagene i regeringens nye skattereform forventes at skabe op mod 7.500 nye arbejdspladser frem mod 2022. Og med en ny arbejdsmarkedsreform er det regeringens målsætning at øge det såkaldte arbejdsudbud med 55.000 personer frem mod 2022.

8. december 2012, Erhvervsavisen.dk

Ifølge Scanpeople er det vigtigt, at opsagte medarbejdere hurtigt bliver hjulpet i gang med at søge nyt job...

27. november 2012, PressWire

"Vi hjælper virksomhederne med at skabe det, som vi kalder for en værdig opsigelsesproces", lyder der fra adm. direktør Brian Jørgensen fra ScanPeople.

6. november 2012, Erhvervsavisen.dk

"Vi arbejder bevidst med at bidrage med de kompetencer, der skaber størst værdi for virksomhederne. Det handler bl.a. om kvalitet og sikkerhed, men det handler helt klart også om, at hjælpe virksomhederne til en besparelse både økonomisk og ressourcemæssigt i en krævende rekrutteringsproces", fortæller Brian Jørgensen.

27. oktober 2012, Erhvervsavisen.dk

"Det er de færreste virksomheder, der har tid og ressourcer til at gennemgå, så mange ansøgninger og dermed går det, at skulle ansætte en ny medarbejder, hen og bliver et problem", forklarer adm. direktør Brian Jørgensen fra ScanPeople.

23. oktober 2012, PressWire

    "Virksomheder drukner i ansøgninger og søger hjælp", udtaler adm. direktør Brian Jørgensen fra ScanPeople.

11. august 2011, PressWire

Rekrutteringsbureau tilpasser sig...