17-03-2021

ScanPeople har indgået et partnerskab og har startet en ny business unit op under navnet Nordic Quality Recruitment (NQR).

Nordic Quality Recruitment tilbyder effektiv search og kompromisløs selection med udelukkende fokus på life-science virksomheder og white-collar positioner, herunder specialister og ledere.

 

NQR tilbyder:

  • NQR har fokus på det vigtigste ved rekrutteringsprocessen. En struktureret rekrutteringsproces fra første dag hjælper med at effektivisere hele processen, uden behov for at gå på kompromis.

  • Dedikeret, struktureret og afgrænset search periode – Vi vil hellere penetrere markedet effektivt og fokuseret, end at sprede search arbejdet ud over flere måneder.

  • Der garanteres omfattende markedsselektering og dybdegående search arbejde.

  • Konkurrencedygtige og attraktive vilkår.

 

Sammen med ScanPeople, som er grundlagt i 2009, har Nordic Quality Recruitment samlet +26 års rekrutteringserfaring i Norden.

Nordic Quality Recruitment består af skandinavisk personale, med forståelse for og erfaring med det danske, nordiske og internationale marked.

 

Er du interesseret i, at høre mere om Nordic Quality Recruitment er du velkommen til, at kontakte en af NQR´s konsulenter på telefon 43 31 00 74.

Du finder yderligere information på nordicqualityrecruitment.com

 

Du kan følge med i seneste ledige stillinger, spændende Life Science nyheder og nye tiltag, på Nordic Quality Recruitments profil på LinkedIn og Facebook.