12-04-2022

Amanda og Rasmus mødte i dag morgenfriske ind – igen klar til en ny dag. Se deres store smil, og hvorfor de smiler, her!

ScanPeople vikar og rekruttering - Fokus på bæredygtig forretningScanPeople vikar og rekruttering - Fokus på bæredygtig forretning

 

Trivsel hænger sammen med arbejdsglæde

Rasmus cykler næsten hver dag til arbejde og begge glæder sig altid til gåturen med kollegaerne i frokostpausen. Mental og fysisk trivsel hænger sammen med arbejdsglæden. 

Amanda og Rasmus har et stort smil i ansigtet – fordi de trives! Og også fordi de lige har fået en gave, nemlig en lille trekant til deres arbejdsplads, som minder dem om de mål ScanPeople arbejder mod.

 

Workshops og en mere åben dialog

For at styrke trivslen, holder ScanPeople jævnligt forskellige team aktiviteter. Senest var i fredags, hvor vi tog en time ud af arbejdsdagen for at holde vores første bæredygtigheds workshop – en workshop, designet af Mikkeline, som er med til at åbne dialogen om bæredygtighed her hos ScanPeople.

Hvis du vil vide mere om hvad vi lavede og havde fokus på, og hvad vi ellers gør for at sikre trivsel, så læs under bæredygtighed - verdensmål 3

Du er også velkommen til at skrive en mail for mere info eller inspiration til vores Head of CSR & Sustainability, Mikkeline Trasbo Kelvis – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Friske medarbejdere som Amanda og Rasmus, kan man da ikke andet end at værdsætte!