4. marts 2014, Jobfinder.dk

Sverige skal bruge tusindvis af nye ingeniører i år

Offentlige gigantbyggerier og store infrastrukturprojekter er årsag til, at entreprenører og rådgivere i Sverige nu jagter ingeniører.

2. december 2013, Brancheforeningen automatik, tryk og transmission

Stigende vækst i industriaktiviteten i november

Det sæsonkorrigerede indeks Dansk PMI viser et niveau på 58,1 i november i forhold til 54,1 i oktober. Novembers tal indikerer derfor stigende vækst i industriaktiviteten i forhold til oktober.

14. august 2013, Berlinske Business

Manglende investeringslyst hos kunderne har plaget branchen, men nu lysner det.

26. februar 2013, PressWire

I takt med, at virksomhederne oftere og oftere kommer til kort i jagten på nye medarbejdere er ScanPeople gået hen og blevet en vigtig samarbejdspartner.

4. januar 2013, Lokalavisen

Dansk økonomi er ligesom resten af verden påvirket af den globale recession og alvorlige eurokrise. Men med regeringens nye skattereform kommer der nu fornyet fokus på at kickstarte økonomien samt at øge jobskabelsen.

12. december 2012, PressWire

Tiltagene i regeringens nye skattereform forventes at skabe op mod 7.500 nye arbejdspladser frem mod 2022. Og med en ny arbejdsmarkedsreform er det regeringens målsætning at øge det såkaldte arbejdsudbud med 55.000 personer frem mod 2022.

8. december 2012, Erhvervsavisen.dk

Ifølge Scanpeople er det vigtigt, at opsagte medarbejdere hurtigt bliver hjulpet i gang med at søge nyt job...

27. november 2012, PressWire

"Vi hjælper virksomhederne med at skabe det, som vi kalder for en værdig opsigelsesproces", lyder der fra adm. direktør Brian Jørgensen fra ScanPeople.