Kandidater

Keim Scandinavia A/S

"Top professionelt set-up

Super dygtige og engagerede konsulenter 

Gensidig respekt og forståelse."

Jeanette Clément - Kundeservice hos Keim Scandinavia

 

Kaleido Technology A/S

”Min oplevelse med Scanpeople har været yderst exceptionel. Som nyuddannet, har jeg søgt arbejde i nogle måneder og en dag, bliver jeg lige pludseligt ringet op af et af deres konsulenter som har fundet mit cv. Konsulenten fortæller mig om stillingen og jeg kan fornemme personen har gjort sin research, da jeg er kvalificeret til stillingen og det ligger endda indenfor mit speciale.

Først bliver jeg tilbudt en samtale hos dem, og derefter indkaldt til samtale hos selve virksomheden. Konsulenten var meget professionel og engageret og de fik sørget for at man er vejledt og opdateret gennem hele processen.

Der gik KUN 3 dage fra det første opkaldt, til at jeg blev tilbudt job og hele processen har været en enestående oplevelse. Jeg kan ikke andet end at anbefale Scanpeople og skulle muligheden byde på det, så vil jeg helt klart bruge dem igen!”

Mohammedali Basrawi - Ansat som CNC Slibeoperatør hos Kaleido Technology A/S

 

Robert Bosch A/S

"Jeg havde aldrig benyttet mig af et vikar/rekrutterings bureau før. Men da jeg ikke lige vidste i hvilken retning jeg ville, tænkte jeg at det var måden at prøve lidt forskelligt. Og tre uger efter at have søgt en stilling via ScanPeople, fik jeg et 3 måneders vikariat hos Bosch. Men allerede efter 5 uger blev jeg tilbudt 12 måneders forlængelse....Så det var spot-on, i første forsøg. Så alt i alt, en stor tak til ScanPeople og deres konsulenter. Dem ville jeg meget gerne benytte mig igen, såfremt det blev aktuelt."

Sven Nyborg Andersen - Ansat til at reparere haveværktøj hos Robert Bosch A/S

 

Getinge Danmark A/S

"Jeg har været meget tilfreds, med mit møde med ScanPeople. Det var en hurtig og effektiv proces jeg gennemgik i jagten på mit nye job. Der blev lagt vægt på at mine faglige kvalifikationer og ønsker, matchede det job jeg endte med at få. Jeg ville til en hver tid, tage kontakt til ScanPeople igen en anden gang."

Christian Høy - Ansat som Servicetekniker hos Getinge Danmark A/S

 

Cobham SATCOM

"Min oplevelse af engagerede og seriøse konsulenter, kombineret med udsendelse som vikar til et firma der var velorganiseret og imødekommende, gjorde at jeg i en ufrivillig ny ledighedsperiode vendte retur til ScanPeople.

Som udsendt produktionsmedarbejder vikar for ScanPeople af nu to omgange, kan jeg derfor varmt anbefale andre ledige at drage nytte af ScanPeoples ekspertise som vikarbureau.

Du er som vikar hos ScanPeople, sikret ordnede forhold både hvad angår løn, pension, en altid tilgængelig kontaktperson samt arbejde i virksomheder der tager godt hånd om dig.

Tusinde tak for gensidig godt samarbejde – jeg vender trygt retur hvis jeg én dag bliver arbejdsledig igen."

Sussie Mansa Vilhelmsen - ScanPeople vikar, Mekanisk montage hos Copham SATCOM

 

Fritz Schur Energy A/S

"ScanPeople = Professional, Passionated, Polite.

De bedste anbefalinger til fremtidige kandidater, prøv dem... De er dygtige"

Tina Aagaard - Logistikkoordinator hos Fritz Schur

 

DISA Industries, Norican Group

"Jeg var kandidat til en stilling som Teamleder i R&D afdelingen hos DISA Industries. Der var hård konkurrence om stillingen og det endte med at der var en anden af ScanPeoples præsenterede kandidater der fik jobbet. Jeg blev i forlængelse af rekrutteringsprocessen udlejet som Interim Manager gennem ScanPeople til en ad hoc ansættelse for en 3 måneders periode, som siden blev forlænget i 6 måneder.

Jeg er i dag fastansat hos DISA Industries som Elektroingeniør med speciale i programmering af selskabets PLC og SCADA systemer. Samarbejdet med ScanPeople har fungeret nemt. Hurtig reaktionstid og god service. ScanPeople har været engageret og indlevende ved enhver henvendelse"

Allan Rex Pedersen - Udlejet som Interim Manager / Elektro- & Automationsingeniør via ScanPeople

 

Philips Healthcare

"Jeg kendte ikke i forvejen noget til ScanPeople, da jeg første gang stødte på dem da de søgte efter en ny medarbejder til en af deres kunder.

I dag bruger jeg selv ScanPeople, når vi skal ansætte nye vikarer. Samarbejdet fungerer meget professionelt. Forretningsgangen er hurtig og effektiv, og vi er meget tilfredse med vores relation til ScanPeople"

Michael Lahn Agnsgaard - Udlejet som Interim Manager / Arbejdsleder via ScanPeople

 

Staples Danmark, RMIG, Skadeservice Danmark og Philips Healthcare

Steen har som vikar været beskæftiget indenfor logistik, skadeservice, produktion og senest som teknisk indkøber.

"Jeg har i flere omgange stået i en situation, hvor jeg gerne ville have et nyt job, og begge gange har ScanPeople været en god og seriøs samarbejdspartner. Det er min erfaring, at de har et stort netværk at trække på, og det er gået hurtigt og har været uden problemer at få et nyt job gennem ScanPeople"

Steen Ringkjøbing - ScanPeople vikar

 

Danotherm Electric

"Jeg fandt stillingen på nettet og tog kontakt til ScanPeople, som stod for rekrutteringen. Jeg mødtes med en af ScanPeoples konsulenter, som på en yderst sober og professionel måde spurgte ind til min person og mine kvalifikationer.

Det var tydeligt at mærke, at der blev gået grundigt til værks i bestræbelserne på at finde den bedst egnede kandidat. Selvom der stod meget på spil for mig, så følte jeg mig godt tilpas de gange, hvor jeg var ude hos ScanPeople. Der var tale om nogle behagelige samtaler, og i dag tænker jeg tilbage på hele forløbet, som en rigtig god oplevelse" 

Sylvain Daniel Mertinitz - Rekrutteret til fast stilling i slutkontrollen