Virksomheder

Nomeco

”ScanPeople har både viljen og evnen til at sætte sig ind i vores behov for vikarløsninger.
Vi bruger ScanPeoples vikarer til faglært og ufaglært lagerarbejde, og oplever samarbejdet som meget tilfredsstillende.
Kvaliteten på vikarerne er høj, og medarbejderne er dedikerede og motiverede – det indebærer så også at vi ofte efterfølgende fastansætter vikarerne når vi har ledige stillinger at tilbyde.
Vi oplever en stor fleksibilitet og vilje fra ScanPeoples side til at løse opgaverne hurtigt og effektivt, og så er de meget opmærksomme på at følge op helt indtil opgaven er fuldført.”

HR Direktør - Ewa Öberg

 

Continental Dæk Danmark A/S

"ScanPeople har været yderst professionelle i deres tilgang til vores behov, og de har ikke skuffet.
De har været i stand til at finde den helt perfekte vikar til vores team, som både fagligt og personligt passer til vores firma.
Vi kan ikke andet end anbefale ScanPeople."

Kundeservice Team Leader – Robert Hinz Kauffmann

 

Leica Geosystems A/S

"Vi bruger ScanPeople til at rekruttere tekniske specialister til vores supportfunktion.
Jeg har arbejdet med ScanPeople gennem en årrække. Både her i Leica Geosystems-regi og i mit tidligere job. Kontakten til ScanPeople har altid været let, og de har fokus på os som kunde. Det er klart min opfattelse, at ScanPeople arbejder seriøst og professionelt med opgaverne og kommer med gode kandidater.
Jeg kan klart anbefale ScanPeople til andre."

Adm. Direktør; MD - Henrik Wiese

 

Dräger Norge AS

"Vi har jobbet med ScanPeople i flere år, og har rekruttert mange gode salg og markedsfolk gjennom dem. ScanPeople kjenner Dräger godt og vi føler oss trygge på at både vi som selskap og kandidatene får en profesjonell prosess. ScanPeople er raske og gode til å følge opp, både under og etter at ansettelsen er ferdig.

Vi anbefaler ScanPeople på det varmeste."

HR-Generalist Norway and Denmark - Angela Solbakke

 

Scanbur A/S

"Vi har i mange år haft et tæt og meget konstruktivt samarbejde med ScanPeople vedr. ansættelse af vikarer samt rekruttering af forskellige stillinger.
Vi har mange gode eksempler på at ScanPeople har været hurtig til at finde kvalificerede kandidater til de pågældende stillinger, hvilket har medført at vi har kunnet gennemføre hele rekrutteringsproces ekstremt hurtigt.
Det er vores oplevelse at ScanPeople altid fremskaffer kandidater af meget høj kvalitet, som både fagligt og personligt passer til vores firma.
Vi har er ekstrem glade for samarbejdet med ScanPeople og de er ubetinget vores foretrukne rekrutteringsfirma."

COO - Jens Chr. Pedersen

 

Brüel og Kjær

"ScanPeople har hjulpet os med rekruttering af vikarer til vores produktion i perioder med spidsbelastning og i nogle tilfælde har vikar forløbet ført til fastansætte.

ScanPeople er gode til at spørge ind til hvilke kompetencer der er behov for og sender ud fra denne dialog en håndfuld CV’er på egnede kandidater.

Responstiden fra vi har lagt en forespørgsel til vi modtager de første kandidater er få dage, hvilket fører til at vi meget hurtigt kan omstille og igangsætte produktion af specifikke ordre. Opfølgningen på vikarernes fremmøde samt hvordan de er faldet til i produktionen er helt i top – og i samme omgang spørges der altid indtil om behovet er dækket eller vi skulle have behov for mere hjælp. ScanPeople er også gode til at komme forbi minimum en gang om året for at opretholde den personlige kontakt samt at tale om nye muligheder for samarbejde evt. andre fagområder."

Production Manager - Allan Hede Alstrup

 

Gemü ApS

”Mange af vores dygtige medarbejdere indenfor salg og teknik er rekrutteret igennem ScanPeople, som vi har arbejdet sammen med i mange år.

ScanPeople kender vores behov, kender branchen, har imødekommende og professionelle medarbejdere, som er gode til at følge op – også efter medarbejderne er ansat, hvilket vi sætter stor pris på.
Det er en fornøjelse at bruge ScanPeople, som jeg har 100% tillid til og jeg kan slet ikke forestille mig at vi skulle anvende andre rekrutteringsbureauer.

Jeg kan varmt anbefale ScanPeople.”

Office Manager - Stefan A. H. Holmgren

 

Fritz Schur Technical Group

"Vi har gennem de sidste par år samarbejdet med ScanPeople vedr. rekruttering af faglærte såvel som ufaglærte vikarer til vores produktion og lager.

Scan People lægger stor vægt på at de forstår vores behov og vores kultur, således at de derigennem kan levere kandidater med både den rette faglige baggrund og erfaring og den rette personlighed.  

Alle, man møder hos ScanPeople, modtager ens henvendelser venligt og professionelt. Der bliver reageret hurtigt og der bliver fulgt op på tingene.

Vores oplevelse er, at ScanPeople leverer vikarer af høj kvalitet; vikarer, der både fagligt og personlig passer til netop vores virksomhed.

Vi er glade for samarbejdet og tøver ikke med at anbefale ScanPeople."

HR-Konsulent - Dorte Kryger Jensen

 

Jumo Måle- og Reguleringsteknik A/S

"Vi har benyttet os af SCANPEOPLE de sidste 2 år, når vi har skulle finde nye kandidater til JUMO. 

Vi har været glade for at bruge SCANPEOPLE, da de har sat sig ind i vores værdier og kultur (DNA) i firmaet, 

og derved har de kunne finde de rigtige kandidater som passer ind i JUMO. 

Under processerne har der været en god, ærlig og konstruktiv dialog, samt et ugenligt feedback, 

som gør at vi er kommet hurtigere til vores fælles mål, og har derved opnået en stor succes, på at finde de rigtige kandidater."

Country Manager - Lars Flygenring

 

Dameca A/S

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere en vikar til vores PTA afdeling, i en periode med spidsbelastning

Vores oplevelse er, at ScanPeople starter med at sætte sig grundigt ind i vores behov, både hvad angår faglige kompetencer og personlighed til den ønskede opgave

Vi har fået tilsendt papirer på en håndfuld kandidater, og hvis vi har behov for det, går det stærkt med at finde flere.

Det har været meget positivt at ScanPeople følger op på, hvordan det går – uden at vi dog har haft dem i røret hele tiden”

ME Manager - Ulla Zangenberg

 

Alfa Laval Copenhagen 

"Vi bruger ScanPeople til at rekruttere faglærte svejse vikarer til vores produktion. 

Kontakten til ScanPeople er altid let og de har fokus på os som kunde. Vores erfaring er at de hurtigt finder en brugbar vikar og han/hun kommer så til endelig samtale hos os. Og derfra går ansættelsesprocessen nemt og hurtigt.

Kvaliteten af de vikarer vi har er høj. Dette har ført til fastansættelse af nogle vikar efter udløb af kontraktforhold.

Vi forventer at ScanPeople holder en høje standard og vil derfor forsat bruge dem når vi har et behov."

Produktionschef - Jacob Hemcker

 

DISA Industries A/S

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere faglærte vikarer til vores produktion. Jeg var positivt overrasket over, hvor professionelt ScanPeople håndterede opgaven. Både før, under og efter vikarperioden.

Efter det indledende møde i vores virksomhed, hvor jeg havde beskrevet mine ønsker om vikarernes uddannelsesmæssige baggrund og hvilke kompetencer jeg ønskede opfyldt, fik jeg tilsendt en samlet præsentation af alle kandidaterne samt en mail med vedhæftet CV for dem alle. Det var yderst kompetente vikarer jeg fik til samtale, og deres CV indeholdt også referencer fra tidligere arbejdsgivere. Efterfølgende fastansatte jeg 2 af vikarerne. Jeg vil benytte ScanPeople igen, hvis jeg skal ud og opnormere i min afdeling."

Afdelingsleder - Per Heinig

  

INTERROLL Joki A/S

"Vi har gennem en årrække haft et tæt og konstruktivt samarbejde med Scanpeople, i forbindelse med vikarer og ansættelser.

Vi finder Scanpeople yderst professionelle i forbindelse med rekrutering af de rette personer til os. Her taler jeg ikke blot omkring de faglige kvalifikationer, men også de personlige, således at disse personer kan indgå i specifikke teams.

De samarbejdslige rutiner med Scanpeople gør at, at alt forløber glidende, og vi er sikret at de overenskomstmæssige forhold er i orden."

Drift ansvarlig – Morten Bandholtz

 

DAKO A/S

"Konsulenterne hos ScanPeople har en god indlevelsesevne i hvilke personkarakterer vi ønsker at vores vikarer har.

De er handlekraftige og sikrer en hurtig levering af akut vikarbehov.

Rigtig fin opfølgning på om vikaren er rigtig i forhold til opgaven."

Teamleder - Helle Fritz

 

C & H System

"Vi har brugt ScanPeople et par gange bl.a. i forbindelse med ansættelse af en ny Automationsingeniør og en Teknisk designer / dokumentationsspecialist i vores virksomhed. ScanPeople stod for annoncering, første screening og samtale, hvorefter vi blev præsenteret for et par udvalgte kandidater, som vi så selv arbejdede videre med.

ScanPeople har i enhver sammenhæng ageret professionelt og vores udbytte af samarbejdet har været to dygtige medarbejdere, som passer fagligt ind i vores virksomhed, men som i lige så høj grad også har vist sig at være det rigtige match rent menneskeligt"

Manager Automation Department - Kim Bjerg Hansen

 

Philips Lighting

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere vikarer til vores produktion. Fra vores allerførste kontakt har ScanPeople været en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. De tager altid opgaven meget seriøst og følger helt naturligt op på tingene. Det er ikke noget, som vi på samme måde har oplevet hos andre vikar bureauer.

Det er tydeligt for os, at ScanPeople har fingeren på pulsen og har et godt branchekendskab. Det har bl.a. resulteret i, at flere af de vikarer vi har fået gennem ScanPeople i dag er fastansatte medarbejdere i vores virksomhed. 

Jeg synes det er rigtigt godt, især at jeg bliver ringet op hvergang vi får en ny vikar, for at høre om vedkommende er mødt osv. Dette gør de andre bureauer ikke. Mit udbytte har selvfølgelig været at vi efterhånden kender hinanden. Det er let at ringe for at bestille en vikar, for ScanPeople ved allerede hvem vi er. Jeg har fået mange nye rigtigt gode medarbejdere"

Production Manager - Pernille Kønig Broeders

 

Danotherm Electric

"Vi har brugt ScanPeople til at finde personale til produktionsopgaver, lageropgaver, indgangskontrol og produktionsstyringsopgaver.

Hver gang vi har samarbejdet med ScanPeople har de på kort tid formået at håndplukke en række velkvalificerede kandidater, som vi efterfølgende har haft til samtale.

Jeg vil især fremhæve den løbende dialog, som vi har med ScanPeople gennem hele ansættelsesprocessen, og på den baggrund må jeg sige, at det har været en fornøjelse at benytte ScanPeople som rekrutteringsbureau"

Production Manager - Steen Jensen