ScanPeople vikar og rekruttering - BæredygtighedArbejdet for fremtiden – Et løft til nye højder

Hos ScanPeople vil vi medvirke til bæredygtig udvikling, vækst og resultater gennem vores arbejde med mennesker. Derfor har vi en bæredygtighedsstrategi med en handlingsplan, som ScanPeople over de næste år, skal stræbe efter at følge i alt, vi gør.

ScanPeople arbejder med bæredygtig udvikling udfra en plan for corporate social responsibility (CSR). Planen har et miljømæssigt, samfundsmæssigt/socialt og økonomisk fokus.

 

FN's 17 verdensmål

Vi bruger FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling som rettesnor, til altid at udvikle os i en mere bæredygtig retning. Vi revurderer og dokumenterer strategien på årlig basis.

Det er ledelsens og organisationens forventning, at planen følges af alle medarbejdere og relevante samarbejdspartnere. 

Som virksomhed har vi et stort ansvar i arbejdet med bæredygtighed, og vi forventer, at hver enkelt, som er knyttet til ScanPeople, lever op til sit ansvar. ScanPeople kan ikke redde verden, men hvis hver enkelt af os gør bare en lille indsats, så er vi godt på vej!

 

For nærmere information kontakt:

Head of CSR & Sustainability
Brian Jørgensen – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Udvalgte mål

ScanPeople arbejder med alle 17 mål, samt deres delmål. Desuden har vi valgt at fokusere specifikt på 6 mål, hvor vi mener, at vi i vores arbejde med mennesker konkret kan gøre en skelsættende forskel.

Se hvilke herunder:

 

 

Verdensmål 3: Sundhed & Trivsel

ScanPeople vikar og rekruttering verdensmål, bæredygtighed, CSR

I ScanPeople ønskes en sund tilværelse både mentalt og fysisk for medarbejdere og samarbejdspartnere samt lokalmiljøet.Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse

ScanPeople vikar og rekruttering, bæredygtighed, CSR, verdensmål

ScanPeople skal uddanne mennesker på tværs af køn, alder, etnicitet mv. Medarbejdere skal videreuddannes i det omfang, det giver mening. Medarbejdere og vikarer skal informeres om ScanPeoples bæredygtige processer.

Verdensmål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst

ScanPeople vikar og rekruttering, bæredygtighed, CSR, verdensmål

ScanPeople skal sikre positiv og bæredygtig vækst via proces optimering, innovation og ny teknologi samt tilbyde anstændige jobs på lige vilkår. Vi skal leve op til vores slogan, at være "Det perfekt match mellem kandidat & virksomhed."

Verdensmål 10: Mindre ulighed

ScanPeople vikar og rekruttering, bæredygtighed, CSR, verdensmål

ScanPeople skal bidrage til at fjerne ulighed mellem køn og minoriteter. Vi skal styrke diversiteten og organisationen og herved drage nytte af alles forskelligheder.

Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

ScanPeople vikar og rekruttering, bæredygtighed, CSR, verdensmål

ScanPeople skal have et ansvarligt forbrug og genanvende mest muligt, for at reducere aftrykket på naturen og miljøet omkring os.

Verdensmål 13: Klimaindsats

ScanPeople vikar og rekruttering, bæredygtighed, CSR, verdensmål

ScanPeople skal være med til at forbedre fremtidens klima. Vi skal tilpasse os og investere i grønne løsninger.