Scan Rekruttering – professionel og kvalitetsbevidst rekruttering

At udlicitere rekruttering af nye medarbejdere er et spørgsmål om tillid. Derfor er det vigtigt for alle parter, at forløbet foregår smidigt og fejlfrit, så vi finder den rette medarbejder og minimerer risikoen for en fejlansættelse.

Scan Search – når du søger specialister

Search og headhunting adskiller sig fra normal rekruttering. Search og headhunting kan med fordel benyttes i tilfælde, hvor der er tale om en helt speciel profil med et begrænset antal kvalificerede kandidater på markedet, eller når opgaven nødvendiggør en direkte og personlig kontakt til potentielle kandidater, der ikke er aktivt jobsøgende, men som ofte kan fristes af det rigtige jobtilbud.

Scan Vikar – fleksibel vikarløsning

ScanPeople tilbyder fleksibel vikarassistance af højeste kvalitet. I forbindelse med spidsbelastninger, orlov, ferie, tidsbegrænsede projekter, sygemeldinger o.l. kan der være behov for hurtigt og effektivt at finde en vikarløsning. ScanPeople sikrer dig den fornødne arbejdskraft, når du har behov for det.

Scan Try & Hire – vikarer med henblik på fastansættelse

En Try & Hire-løsning giver virksomhed og kandidat mulighed for at se hinanden an i et vikariat med henblik på efterfølgende fastansættelse. Den nye medarbejder starter som vikar med en prøvetid på typisk 13 uger/481 timer.

Scan Interim Management – specialist- og ledelsesassistance

Interim Management er forretningsudvikling og formidling af midlertidig assistance på ledelses- og/eller specialistniveau. Via vores omfattende emnebank og vidtrækkende netværk af højt kvalificerede ledere og specialister kan vi levere netop den kompetence, din virksomhed har behov for her og nu.

Scan Outplacement – sætter fokus på opgaven

Afvikling af medarbejdere er ofte en vanskelig og ubehagelig proces for alle parter. Når din virksomhed af den ene eller anden grund står over for at skulle opsige samarbejdet med en eller flere medarbejdere, er det vigtigt som arbejdsgiver at udvise socialt ansvar.